Trening utendørs

Hei fine dere :)

Etter at jeg begynte og trene har jeg vært mye ute og jogget i lysløypen. Det er mye mer skånsomt for bena enn og løpe på den harde asfalten også er det så stille og fredelig og løpe inni skogen med den beste musikken i ørene. Når det er godt vær,synes jeg det er like fint,kanskje enda bedre og trene ute som og måtte sette seg i bilen og kjøre til treningsstudioet og det er også lettere hvis man er i en down periode med treningen og motivere seg til en joggetur ute.

I dag har jeg vært og jogget ute på en kyststi i nærheten av her vi bor. Det siste døgnet har det kommet masse snø her i Vestfold, noe som jeg syns er herlig!

Dette er første joggeturen utendørs dette året og det var helt fantastisk! :D Gleder meg veldig mye til sommeren da skal jeg trene masse ute og bruke naturen for alt den er verdt. I fjor sommer var det ekstremt varmt inne på treningssenteret at det nesten ble ubehagelig. Men da var det også over 30 grader ute så kanskje ikke så rart ;) Har aldri opplevd slike temperaturer over så lang tid som sommeren 2014. Håper det blir en slik sommer i år.

 

Ble også litt trening i trapp, der jeg spurtet opp og gikk rolig ned. Dette gjorde jeg 10 ganger også sideveis. Veldig fin trening for rumpe og lår. Morsomt og varierer litt på treningen og gjøre flere ting når man allerede er kommet seg ut! :)

Noe jeg skal fokusere mye på denne våren er rompe/lår og mage/rygg. Det er mine "problem områder". Etter vekttapet har det blitt mye ekstra hud på magen noe som jeg har som mål om å bli kvitt til sommeren :) Da er planen at jeg skal trene mye basis øvelser som markløft og knebøy. Da bruker man faktisk hele kroppen.  Dette er øvelser jeg ikke har gjort så mye av men som jeg har litt i planene om og kunne få hjelp av personlig trener til og vise meg hvordan det gjøres. For det er lett og bli skadet om man gjør øvelsene feil. Trene rompe/lår er noe av det beste jeg vet og synes det er kjempe morsomt! Syns det er veldig fint når man har en stram rompe og lår :) Noe som jeg aldri har hatt før så det er kanskje derfor jeg syns det er så morsomt og trene noe man virkelig vil ha veltrent :) 

                                                                                                                                     

Da jeg var veldig fokusert på og gå ned i vekt var det kondisjonstrening jeg gjorde mest av for og forbrenne mest mulig kalorier. Har hatt mye problemer med ryggen der jeg ofte har hatt store smerter hvis jeg ikke vedlikeholder den. Så ryggtrening er veldig viktig for det er tross alt den som holder oss oppe. Ha en sterk rygg er alfa omega! :) Litt uttøying etter treningen må til. Så herlig og bruke naturen som verktøy!! :D 

Man får en slik indre ro av og trene ute og er så godt og koble helt av og lufte hode. Treningen har blitt min egentid uten barn og mann, der jeg bruker tiden på det jeg liker og gjøre og koble av. Glemme litt de daglige gjøremålene og planlagte aktiviteter en stund. Bare det og dra på solstudio er terapi for meg. Veldig viktig og prioritere seg selv også i en travel hverdag :)

Ha en fantastisk flott uke sprekinger! ;) Make the best of it!

 

12 kommentarer

Camilla

20.01.2015 kl.20:24

Sprek !:)

Julie Haugen

20.01.2015 kl.20:27

Camilla: Tusen takk for det :) Det var en herlig trenings økt :D Ha en fantastisk flott dag Camilla :)

Elin

20.01.2015 kl.20:34

så rett og slett herlig ut! Flink er du:)

Julie Haugen

20.01.2015 kl.20:39

Elin: Tusen takk Elin! :) Så hyggelig at du besøker bloggen ;) Ha en fin kveld :)

Kristina S. Johansen

20.01.2015 kl.21:01

Du ser fantastisk ut, Julie! Du e så flink! :)

Julie Haugen

20.01.2015 kl.23:04

Kristina S. Johansen: Tusen takk Kristina! :) Ha en fin kveld videre <3

Ann-Turid

20.01.2015 kl.23:34

Ja du frøken strøken :) i dag har æ IKKE vært å kjøpt mæ fin klær i Tromsø men treningsklær!? Æ tenkte at Shit ta den kulda i Kirkenes, æ ska ut å jogge!

Så har kjøpt mæ ull undertøy for høy aktivitet å ska i mårra å se etter resten. Nå tips til ka æ bør se etter? Men e kanskje litt kulde forskjella da:) tenke å se etter jogge sko som æ ikkje sklir På osv :) så ut som du hadde en kjempe fin økt! You go girl! Takk for inspirasjon!:)

Marte Pettersen

21.01.2015 kl.12:58

Så flink du er! Må ærlig innrømme jeg er rask med å komme meg på treningssenteret når det er kaldt ute..Men deilig er det uansett!

Julie Haugen

21.01.2015 kl.20:04

Marte Pettersen: Tusen takk for det Marte! :) Det aller beste eg og trene ute når det er vår og temperaturen er på tur opp men all trening,er god trening! :) Ha en flott treningsuke spreka! :)

Julie Haugen

21.01.2015 kl.20:09

Ann-Turid: Såå bra! :D... Jeg bruker nike skjorte,Nike eller Röhnisch treningstights :) Det de jeg har prøvd og er super fornøyd med de! :) Gode sko er viktig uansett hvilken aktivitet du skal utføre. Men gode joggesko til utebruk burde ha god temping og grov underlag. Greit og prøve forskjellige typer som passer din fot. Jeg har Asics sine og er super fornøyd!:) Håper du kommer igang med treningen snuppa!<3 Klem

Kristin

27.01.2015 kl.11:57

Så herlige bilder! :) blir så imponert, du er så flink å trene ute! Det er en av de tingene jeg virkelig har lyst til å bli bedre på, å trene mer ute. Men det er jo så vanvittig kaldt og mye snø..haha, akkurat der er jeg god på å finne unnskyldninger! ;) men nå ha du jammen inspirert meg til å komme meg mer ut! :)

Julie Haugen

27.01.2015 kl.12:09

Kristin: Tusen takk <3 Hyggelig og høre at jeg kan være med på og inspirere deg ;) Trening ute er veldig fint og det er godt og variere treningen litt når man er litt lei treningsstudioet. Når det er godt vær ute og føret er bra så er det ingen problem og løpe ute :) Mange fine turområder er vi bor så da er det bare og snøre på seg skoene og komme seg ut :D Så bra at jeg kan være en inspirasjon for deg <3 God klem :)

Skriv en ny kommentar

Julie Haugen

Julie Haugen

27, Stokke

Julie 27 år Bosatt i Vestfold med samboer og tvillinggutter på 2 år. Blogger om Trening og Kosthold =) Håper du liker bloggen min og ønsker og følge reisen min til et sunnere og lettere liv! =) Følg meg gjerne på Instagram: Juliehaugen87❤️

Kategorier

Arkiv

hits