Uka som har gått

Hei dere og god Søndag :)

Hatt en kjempe fin trenings uke og masse god og sunn mat. Trent litt lite på studio men hatt en del hjemmetrenings økter som har vært veldig bra :) 

Prøvde for første gang knebøy med vektstang(Uten vekter). Det gikk veldig bra men var nok med kun vekta fra vektstanga ;) Øvelse gjør mester sies det og det er jeg helt sikker på! :D Var veldig gøy og prøve noe nytt så dette blir den nye øvelsen på treningsprogrammet! :D

Litt cardio må til og det ble en 40 minutters cardio økt på mølla. Jeg gikk i 20 min i hurtig tempo,jogget i 10 min og resten Gerija intervall. Da spurter jeg i 20 sekunder og hopper av og har 20 sekunders pause. Slik holdt jeg på i 10 minutter og da var jeg rimelig pumpa :p. Har aldri vært kjempe glad i og jogge på tredemølle men etter at jeg ble noen kilo lettere,ble også jogginga mye lettere. Nå syns jeg faktisk det er kjempe gøy og spesielt når man får en skikkelig power økt og føler man virkelig har fått kjørt seg!

Fornøyd frøken etter trening :D

 

Hjemmetrening er så gøy når man har verktøy som gjør at det blir lettere og finne motivasjon til og trene hjemme. Denne videoen fra Youtube viser 8 forskjellige måter og ta planken på. Det er kjempe tungt men så moro og lære nye metoder :) Så også på en video der en jente viser øvelser man kan gjøre for og trene ben. Og det var veldig effektivt og kjente virkelig etterpå hvor sliten jeg var. Så man trenger absolutt ikke og stresse til treningsstudioet når man like gjerne kan trene og gjøre øvelser i sin egen stue :) Jeg har veldig liten stue så det er noen begrensninger når det kommer til cardio men vurderer sterkt og kjøpe meg en tredemølle jeg kan ta fram når jeg skal trene og klappe sammen og legge under sengen :D Det hadde vært genialt og veldig bra for oss som har liten plass ;) 

 

Spist som sagt mye god og sunn mat. Dette er noe av det jeg har spist denne uka

Mat må man ha! :) Elsker avocado og spiser egg nesten hver dag. Syns det er så godt og man kan lage mange gode og sunne retter med Egg. 

Havrebrød med sukkerfri blåbærsyltetøy og Ridder ost med Avocado <3

 

Kylling wok ble det også denne uka :)

Dette er noe av det beste jeg kan få servert når det kommer til frukt! Oppskjært eple med kanel på. NAM ;)


Gresk yoghurt naturell med sukkerfri saft og havregryn smaker kjempe godt og det metter godt. Veldig bra som frokost og mellommåltid. 

Hvis man skal se progresjon på trening eller gå ned i vekt, må man tenke over hva man spiser og velge sunne alternativer. Det er så lett og spise sunt når det finnes så mye godt! :D

Ha en fantastisk flott uke folkens og så skrives vi snart <3 Keep ut the good work <3

2 kommentarer

Ann-Turid

19.02.2015 kl.19:59

Du e så dyktig!

Nu e æ på snus slutt! Dag 5!

Å æ har jo vært i januar å kjøpt mæ joggesko med pigga å jogge klær så æ Va så klar og motivert etter å ha sett dæ kjøre på!! MEN så har æ måtte operere to gang i munn så æ fikk bare en tur før det ble bare sorgen men snart kan æ begynne! Så e innom å snik etter oppskrifta! :)

Julie Haugen

20.02.2015 kl.13:05

Ann: Så flink du er vennen <3 Stå på videre med treningen og håper du er bedre snart <3 God helg søta <3 Klem

Skriv en ny kommentar

Julie Haugen

Julie Haugen

27, Stokke

Julie 27 år Bosatt i Vestfold med samboer og tvillinggutter på 2 år. Blogger om Trening og Kosthold =) Håper du liker bloggen min og ønsker og følge reisen min til et sunnere og lettere liv! =) Følg meg gjerne på Instagram: Juliehaugen87❤️

Kategorier

Arkiv

hits